top of page

GOODLOOX NAILS

omslag site.png

Acryl behandeling

Baal jij ook zo van je gebroken, gescheurde of korte nagels? Dan zijn kunstnagels de perfecte oplossing! Acrylnagels zijn sterke, betrouwbare en mooie kunstnagels waar je wekenlang plezier van hebt. Je nagels zien er niet alleen verzorgd uit, maar breken bovendien niet meer af en je natuurlijke nagels kunnen onder je kunstnagels gewoon doorgroeien. 

Hoe ziet een acryl nagel behandeling eruit ?

Als eerste worden je nagels gereinigd en ontvet. Als ze helemaal schoon zijn, wordt de acryl aangebracht. Hierbij wordt besproken wat de gewenste lengte is van de klant.

Heeft u nog geen acryl nagels en wilt u een verlenging van u nagels? Dan wordt er eerst een tip aangebracht, dit noemen we een nieuwe set acryl nagels. 

Wanneer de tips zijn aangebracht wordt de lengte en vorm geheel naar uw wensen aanpast en daarover wordt de acryl geplaatst.

Van een set nieuwe acryl nagels heb je tot wel 3-4 weken plezier.

Wanneer je nagels zijn uitgegroeid kun je ze laten opvullen. 

Is je nagel gebroken of beschadigd ? Geen probleem u kunt altijd langs komen op de nagel te laten maken. Wil je je acrylnagels eraf halen ? Laat ze dan bij ons in de salon verwijderen. Zo voorkom je dat je eigen nagels beschadigen. 

 

Gellak behandeling

Kent u dat gevoel ? Je hebt net je nagels gelakt en gaat net iets te snel weer aan de slag.
Het gevolg : beschadigde nagellak. of dat je nagellak binnen 2 dagen al los laat.

De oplossing voor dit probleem! Gellak is een goede vervanging voor je normale nagellak.

Erg geschikt voor mensen die geen acryl nagels willen of mogen ivm werk of gewoon hele mooie sterke nagels hebben van zichzelf.

Hoe ziet een gellak behandeling eruit ?

Als eerste worden de nagels schoongemaakt en ontvet. Je nagelriemen worden teruggeduwd en de nagels in vorm gevijld waarna de gellak wordt aangebracht. De gellak bestaat uit verschillende lagen, als eerste wordt de basecoat aangebracht daarna 2 lagen kleur lak en als laatste de topcoat. Elke laag wordt 30 sec. uitgehard in een speciale LED lamp, waardoor de gellak gelijk uitgehard wordt en droog is. Waardoor beschadiging onmogelijk is. Dit is een standaard geklak behandeling wilt u een uitgebreiden manicure erbij ? waarbij de nagelriemen worden weggeknipt de handen worden gescrubd en heerlijk worden gemasseerd met een lekkere hydraterende créme ? Boek dan de gellak + manicure behandeling.

Gellak + Gelversteviging

Blijft u natuurlijke nagel maar scheuren ? of zijn uw nagels flexibel waardoor de gellak sneller los laat ? Dan is deze behandeling iets voor u! 

Tijdends deze behandeling wordt er eerst een verstevigende gel laag aangebracht en daarover heen de gellak. Hierdoor zijn de nagels stevig waardoor u geen last meer heeft van afgebroken nagels. Deze behandeling wordt toegepast op de natuurlijke nagel. 

Hoe ziet een gellak behandeling eruit ?

Als eerste worden de nagels schoongemaakt en ontvet. Je nagelriemen worden teruggeduwd en de nagels in vorm gevijld. Hierna wordt eerst de verstevigende gellaag aangebracht en vervolgends de gellak zoals hierboven beschreven staat. 

bottom of page